T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUŞ / MERKEZ - KIYIK ORTAOKULU

KIYIK ORTAOKULU

Telefon
0534 519 24 12
Belgegeçer
0
WEB
https://kiyikortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Kıyık Köyü
Vizyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmesi. Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansınlar. okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar,doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda gelişen teknolojiyi yakından izlenerek bütün çalışmalarımıza yansıtılsın İSTİYORUZ...
Misyon
Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, Milli Eğitimin temel ihtiyacı doğrultusunda , Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek, iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, Atatürk ilke ve inkılaplar ışığında , Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, Bilgiye kolayca ulaşabilen , ürettiğini paylaşabilen,uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için VARIZ..
Başarılar
Öğretmen :11
Öğrenci :102
Derslik :8
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :920
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
08.30-14.50
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Servisle sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz merkeze bağlı Kıyık Köyünde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 13 km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulumuzda bakanlığımızın Sıfır Atık Projesi kapsamında Atık Malzemelerden oluşturduğumuz kütüphane projemiz bulunmaktadır.
Yazdır